branda

branda
tente branda

19 Mart 2011 Cumartesi

Branda

Branda :
BRANDA gölge sistemlerinin en etkili araçlarındandır.Branda tıpkı Tente sistemleri gibi bir çok şeşidi bulunmaktadır.Branda hammadde olarak kumaş içermektedir.Branda imalatı zor ve zahmetlidir,bu yüzden branda firmaları ekibini iyi kurmak zorundadır.Çünkü en küçük bir hatada bile komple sökülüp yeniden yapılandırması gerekmektedir.Branda yaptırmak isteyen kişi/firmaların dikkat etmeleri gereken en büyük husus ,üretilen branda nın garanti kapsamında olması gerektiğidir.Garantili bir branda da her ne olursa olsun işçilik sağlam yapıldığı takdirde ömrü 15 yıldan fazla sürmektedir.

1 yorum:

  1. Kasetli tente diğer tente modellerinin yeterli işlevi gösteremediği alanlar için ortaya çıkmıştır denilebilir. Birçok bireyin, özellikle işyerlerinde, dış mekânlarda daha uzun tentelere ihtiyaç duymaya başlamasıyla kasetli tenteler oldukça yaygınlaşmıştır.

    Kasetli tentelerde kumaşı koruyan bir tam kutu sistemi ve de mekanizmayı korumakla görevli olan tam kaset sistemi vardır. Kasetli tenteler bu özellikleri ve de hem modern yapısı, hem de estetik duruşu sayesinde diğer tente modellerinin bir adım önüne geçmektedir.

    Kasetli Avcılar Tente
    ler kullanıcılarının isteği dikkate alınarak kumandalı ya da manuel olarak satılabilir. Kasetli tentelerde kumaşı süpürmekle yükümlü bir süpürge sistemi ve yağmurun ön veya arka taraftan akmasını engelleyen bir yağmur oluk sistemi vardır. Çoğunlukla tercih edilmesinin bir sebebi de şüphesiz budur. Ayrıca yine kullanıcının isteğine bağlı olarak kasetli tentelere motorlu ya da manuel saçaktan inme mekanizması ilave edilebilmektedir.

    Kasetli Avcılar Tente
    sistemlerinde beş yıl boyunca solmayan, su geçirmeyen akrilik kumaşları kullanılmaktadır. Bu nitelikleri sayesinde kasetli tente sistemleri için hava şartları pek bir önem taşımamaktadır. Kullanılan kumaş ile hem yağmura, hem de güneşe karşı önlem daha üretim aşamasında alınmış durumdadır. Ayrıca kasetli tenteler uzunlukları göz önüne alındığı zaman kapalı oldukları zamanlarda asla görüntü kirliliği yapmazlar. Tam aksine kullanılan binanın rengine ve desenine göre seçilmiş ve estetik bir biçimde monte edilmiş bir kasetli tente normalden daha hoş görsellik sağlayacaktır.

    YanıtlaSil