branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Tente Nedir?

Katlanabilir Tente nedir?
Bir lateral veya teleskopik kol geri çekilebilir Tente o sürücü tüpünden rulo olarak kumaş gerginlik sağlamak için bahar ya da gazlı silah kullanır. Geri çekilebilir Tente ki bunu gerektiği gibi ve uzatılabilir sadece kadarıyla muazzam yarar teklif ihtiyaç benzersizdir.



Ben şahsen görmedim ki bir tente satın alma konusunda endişeleniyorum. Biz çok sizin satın düşündüğünüz geri çekilebilir tente ürünün sertifikalı mühendislik incelemenizi öneririz. Ama bütün gün uzun bir ürün bakabilir bağımsız mühendislik çalışmaları gerçek hikayesini anlatıyor. Yeterli ben satın almayı düşünün olmaz bağımsız bir mühendislik test sonuçlarını yayınlamak, mühendislik gurur olmayan bir şirketten bir geri çekilebilir tente satın alabilirsiniz. Nedenlerle ancak sizin için en önemli sayıda normal çerçeve üyelerinin hiçbir bozulma olmadan günlük kullanımda gerilmeler dayanıklı ürün yeteneği vardır. tente zaman ana küçük bir bozulma ön bar yüksekliğinde birkaç santim bir değişiklik çevirmek istiyorsunuz tüp bağlama tüp, yani bir 1 / 8 "çarpıtma düşüş yüksekliği büyütülmüş bir fark neden olacaktır monte tam olarak genişletilmiş. Mukavemet ürün, mühendislik testleri ile kanıtlandığı, sizin tente bakım veya endişe minimum uzun yıllar çalışacağını garanti eder.



Ortak TUV mühendislik belgelendirme birçok Tente şirketler bize belli bir ürünün gücünün bir kararlılık değildir dahil var. Basitçe reklamı kullanmak için ürün uygunluğunun bir derecesidir. TUV bizim tanınmış UL Listeleme benzer.



Neden bir Katlanabilir Tente al?
Bir geri çekilebilir tente çok yönlülük son noktayı sunar. Evinizde kurar istenmeyen ısı yaklaşık yüzde 40 pencerelerden geliyor. hem dış ve iç tonları sınırlı ölçüde dış Bu ısı kazanç kontrolü rağmen tenteler ısı pencere ve kapılar ve hatta duvarlara yoluyla inşa engelleyen bir gölge yastık sağlamak monte edilebilir. Lütfen geri çekilebilir tente engellediği güneş ışığı beri pencere ve inşa herhangi bir ısı engelleyen kapıları girmeden önce, çok daha etkilidir. Eğer doğrudan dışarı konumdan 60 dereceye kadar tente eğimini ayarlayabilirsiniz. Siz ya da çok az dilediğiniz gibi tente uzatabilirsiniz. Senin tente siz uzakta tamamen hava hasar endişe ortadan katlanmış olabilir.

1 yorum:

  1. Kamyonet tente sistemleri ithal ya da yerli polyester iplik ile dokunmaktadır. Kamyonet tenteleri yaklaşık yüz dereceye varan ısı farklarına dayanabilecek şekilde üretilmektedir. Ayrıca kamyon tenteleri otomatik yapıştırma ve sıcak hava ısı kaynak sistemi ile imal edilip kullanıcılara sunulmaktadır. Kamyon tentelerinin iskelet sistemi üzerindeki brandanın metal ile temasa geçtiği noktalarda bir takım aşınmalar meydana gelebilmektedir. Kamyon tentelerinde bu aşınmanın önüne geçebilmek için çift kat branda takviyesi uygulanmaktadır. Ayrıca kamyon tenteleri sistemlerinde, kapakta, kayış köprü sistemi kullanılmaktadır.
    Tüm bunların dışında kamyonet tentelerinde kayar yan perde sistemi de yer alabilmektedir. Kayar yan perde sistemi günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Bunun sebebi de klasik sistemin sağlayamadığı birçok yararı sağlayabilmesidir. Kayar yan perde sistemi kamyonlarda yükleme boşaltma işlemlerine gözle görülür derecede hız kazandırmaktadır. Klasik tente sistemleris bu .

    YanıtlaSil