branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

istanbul tente firması

istanbul tente firması
üretimini istanbulda yaptığımız tentelerin bir çoğu yurt içi ve yurt dışı olmak üzere her yöne satılmaktadır.istanbul tente firması olarak kaliteden ödün vermeden,yüksek maliyetten kaçınarak ,günümüz standartlarına uygun tenteler üretmektir.tente firması olmak kolay değil gerçekten çünkü rekabet ortamının yüksek olması,sürekli fiyat politikasının ihlaliyle içinden çıkılmaz bir hal almıştır.
Neden Tente Sipariş ?
tente sektöründe deneyimi 25 yıl vardır. Yeni ve güvenilirlik ürünün maksimize etmek için nasıl Biz tecrübe öğrendim. Biz ve tüm sorularınıza yanıt verebilir düzgün bir kurulum sigortalamak için size uygun sorular sorabilirsiniz. Biz toplam müşteri memnuniyeti istiyoruz ve bizim itibar gurur duyuyoruz. Ancak, Tente yükleme kendiniz yönetmek için sadece bir yerel el ulağı, marangoz veya tente yükleyici bulmak istemiyorsanız. Biz daha onun ve tüm sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağım. Ortalama kurulum ücretleri için tıklayınız.

1 yorum:

  1. Kış bahçesi tenteleri kullanan bireylerin hava şartlarını dert etmelerine kesinlikle gerek yoktur. Çünkü kış bahçesi tenteleri hiçbir hava şartında çatlamaz, paslanmaz veya çalışmasında herhangi bir aksaklık ortaya çıkmaz. Kış bahçesi tenteleri dış mekanlar için mükemmel bir çözümdür.
    Avcılar Tente

    Kış bahçesi tentelerinin genellikle kullanılan iki adet ham maddesi vardır. Bunlardan ilki ahşap, ikincisi ise alüminyumdur. Kış bahçesi tentelerinin birçoğunda LED ışıklar bulunmaktadır. Bu ışık sistemi ve tente sisteminin kendisi kumanda ile idare edilmektedir. Kış bahçesi tentelerinde kullanılan ışık sistemleri herkesin bir bakışta görebileceği yerlere monte edilmemektedir. LED ışıklar tente sistemindeki alüminyum profillerin arasına gizlenmektedir. Bu sayede tentelerin görselliğine de dikkat edilmekte ve herhangi bir zarar verilmemektedir. Ayrıca genellikle kış bahçesi tentelerinin montajında paslanmaz bağlantı parçaları kullanılır. Böylelikle de sistem ergonomik çalışmaya göre dizayn edilmiş olur. Kış bahçesi tentelerinde çalışma prensibi oldukça basittir. Bu sistemlerde üst tarafta yer alan Avcılar Tente
    katlanarak geriye doğru çekilir. Bu katlanma işleminin ayarlanabilen belli bir hızı vardır. Ancak kış bahçesi tenteleri eğer çok uzun mesafeli dış mekanlarda kullanılacaksa bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bunu önlemek için iki parçalı tente sisteminden vazgeçip tek parçalı fakat destek mekanizması olan bir sistem kurulmalıdır. Bu şekilde kurulan tente sistemlerine de pergole tente sistemleri denilmektedir. Bu seçeneklerle birlikte kış bahçesi tenteleri, kullanıcılarına rahat, kolay, güvenli ve sızdırmaz bir şekilde hizmet verebilmektedir.

    YanıtlaSil