branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

KüçükÇekmece Tente Firması

KüçükÇekmece tente firması

Firmamız Küçük Çekmece tente firması sektöründe lider konumdadır,tentecilik babadan oğla geçerek aile mesleği olmuştur,toplam 2500 metre kare bir alanda Tente üretimi yapmaktayız,üretmiş olduğumuz tenteler ısıya dayanaklı,yırtılmaz,rüzgar ve soğua karşı yüksek direnç göstermektedir.Üretimini yapmış olduğumuz her Tente 5 yıl firma garantisi vermekteyiz.Küçük Çekmece branda firması hiç bir zaman kaliteden ödün vermeden modern çizgilere sahip tenteler üretmektedir.

1 yorum:

  1. İstenmeyen hava şartlarından etkilenmeme konusunda hayatımıza büyük kolaylıklar getiren brandanın çevremizde en sık görünen alt ürünlerinden biri de hiç şüphesiz körüklü tentelerdir. Diğer tente türleri sadece cafe, restoran ,bahçe, havuz gibi sınırlı çeşitteki mekanlarda kullanılabilir olmasına rağmen körüklü tenteleri günümüzde hemen hemen her dükkanın, mağazanın, manavın önünde görebiliriz. Duyulan ihtiyacı karşılamanın yanı sıra fiyatıyla da diğerlerine oranla oldukça uygun.
    Grek uygulama gerekse çalışma imkanının yol açtığı kullanım özelliklerinden dolayı , en fazla 6 metre genişlik ve 120 cm öne eğime sahip olabilme özelliğiyle imal edilmektedir.
    Sabit tente, mafsallı ve raylı Tente Sistemleri çok daha farklı bir mekanizmaya sahiptir, körüklü tente; sahip olduğu ileri geri hareket körükleri, tentenin herhangi bir noktasına manuel bir müdahaleye ihtiyaç duyulmaksızın tentenin gölge sağladığı noktaları ihtiyaca göre uygulanabilir.
    Monte edileceği mekanın durumuna göre alüminyum ya da demir iskeletten imal edilen körüklü tentelerin branda bezindeki desen ve boyalar ise statik fırın boyadandır.
    Körüklü Tente Sistemleri açılıp kapanması, bir kol ya da sahip olduğu iskelete geçirilmiş bir ince halat sayesinde gerçekleşir. Tentenin aşağı doğru, kontrolsüz bir şekilde açılmaması kullanımında dikkat edilecek hususlardandır. Açılırken bu duruma dikkat edilmemesi demir, çelik ya da alüminyum kontruksiyona geçirilmiş olan brandanın yırtılmasına ya da erken salmasına sebep olur. Bu da brandanın kullanım ömrünü kısaltır.

    YanıtlaSil