branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Tente Hakkında bilgiler

Veranda tentesi
Uzun zaman, Tente hangi adresten duvara monte noktada önemli bir kuvvet uygulamayın yok. Güncel bir inşaat kod inşa Binalar stres problemleri olmamalıdır. Ancak, ahşap çerçeve inşaat duvarın içinde gerçek kare üyelerine monte gerektirir.



Ben, benim kapıma üzerinde çok düşük bir boşluk varsa ben miyim bir tente var mı?
Eğer veranda Tente istiyoruz düşük baş oda veya kısıtlı bir montaj alanı varsa, özel olarak tüm birim güvenle çatıya monte sağlayan çatı parantez tasarladık.



Neden geri çekilebilir tente için bir motor isteyeyim?
Motorizasyon Seçenekleri
Bir motor operasyon hem daha kolay ve rahat hale getirir. O emin veya basitçe senin tente dışarı rulo bir düğmeye basmak kadar güzel, artı bir otomatik Rüzgar ve Güneş sensörü veya uzaktan kumanda ekleyebilirsiniz.


Daha sonra benim tente bir motor ekleyebilir miyim?
Evet, her zaman bir motor daha sonra biraz daha yüksek maliyet ilgili ekstra eylemi nedeniyle ekleyebilirsiniz.


Ben bir motor istiyorsam bir elektrikçi gerekiyor mu?
Bir iç geçiş varsa bir elektrikçi tel motor sahip olmak isterim. Sadece varolan dış prize takılan basit bir eklenti kablosu ile Tente sipariş edebilirsiniz. RTS motorlar motor ve anahtar kablo bağlantılarını ortadan kaldırarak basit bir uzaktan kumanda kullanılarak ameliyat olacak. Bu bir elektrikçi olan ihtiyacı ortadan kaldırabilir.


siding Kurulumunda tahrif kalıcı mı?
montaj destekleri güvenliğini sağlamak için kullanılan cıvata bazı delikler vardır, ama olacak ortak bir türü ev duvarına gerekli her türlü önemli değişiklik olmaması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder