branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Avcılar Tente Firması

Avcılar tente firması

Firmamız Avcılar tente firması sektöründe lider konumdadır,tentecilik babadan oğla geçerek aile mesleği olmuştur,toplam 2500 metre kare bir alanda Tente üretimi yapmaktayız,üretmiş olduğumuz tenteler ısıya dayanaklı,yırtılmaz,rüzgar ve soğua karşı yüksek direnç göstermektedir.Üretmini yapmış olduğumuz her Tente 5 yıl firma garantisi vermekteyiz.Avcılar branda firması hiç bir zaman kaliteden ödün vermeden modern çizgilere sahip tenteler üretmektedir.

1 yorum:

  1. Uzaktan kumandalı tente sistemlerinin yılın her zamanında kış bahçesi özelliği bulunmaktadır. Uzaktan kumandalı tente sistemleri tam anlamıyla birçok amaçlı kullanım ürünüdür. Bireyler uzaktan kumandalı raylı tente sistemleriyle evlerini, iş yerlerini, bahçelerini veya başka alanları kapatabilirler. Ayrıca bunun dışında eğer istenirse uzaktan kumandalı tente sistemlerinin kullanıldığı alanlarda başka kapatma sistemleri de kullanmak suretiyle sistemler bütünleştirilebilir. Böylelikle Avcılar Tente sistemlerini kullandığınız alanları tam kapalı bir mekan haline dönüştürebilirsiniz.

    Uzaktan kumandalı Avcılar Tente sistemleri yaz sıcaklarından ve sert kış şartlarından koruma özelliğine sahip tasarımlardır. Uzaktan kumandalı tente sistemleri kapandığı andan itibaren rüzgara veya yağmura karşı tam koruma göstermektedir. İstenmeyen bu etmenlerin korunmaya çalışan bölgeye ulaşmasını tamamen önlemektedir.

    Uzaktan kumandalı tente sistemleri güneşten gelen ısıyı ve ışınları önlemekte tam güvence verebilecek bir sistemdir. Bu özelliği sayesinde de koruduğu bölgelerde, iç mekanlarda gölge ve serinlik sağlamaktadır. Uzaktan kumandalı tente sistemleri hemen her mekana uygulanabilmektedir. Bu tente sistemi sayenizde evinize ya da bahçenize bambaşka bir görünüm sağlayabilir, kıskandıracak kadar özel tasarımlar yapabilirsiniz. Ayrıca değişik zevklerinizi yansıtmak için uzaktan kumandalı tente sisteminize eklenebilir aksesuarlar ilave edebilirsiniz. Bu tente sistemleri açılır kapanır özelliğe sahip olduğundan kullandığınız alanları günlük, aylık veya sezonluk kapalı alan olarak değerlendirebilirsiniz. Bunun dışında kendi zevkinize göre tasarımını yaptırabilir ve kendinize bambaşka bir atmosfer yaratabilirsiniz.

    YanıtlaSil