branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Tente Bakımı

Tente bakımı için neler gereklidir?
Bu tenteler güzelliği onlar hemen hemen bakım gerektirmeyen bir gerçektir. iç bölgelerde sadece çerçeve ve kumaş yılda bir kez yumuşak sabun ve suyla yıkayın. tuzlu alanlarda biz çerçeve durulama önermek ve taze su ile aylık kapağı.



o kirli veya lekeli alırsa nasıl kumaş temizlerim?
Eğer hafifçe sabun pul ve su çözeltisi ile kumaş kirli temizleyebilirsiniz. Temizleme talimatları her kumaş üreticisi tarafından sağlanmaktadır.


Ne Kadar Rüzgar ve yağmur geri çekilebilir Tente Dayanım miyim?
Geri çekilebilir tenteler güneşten korunmak için ve 40 MPH rüzgarları 15 için tasarlanmıştır (Tente büyüklüğüne bağlı olarak). Eğer rüzgarlı koşullarda altında oturan rahatsız olsaydın Ben genellikle tente olmak retrakte öneririz. Başka bir deyişle, o rahat tente altında oturmak için çok rüzgarlı ise, o zaman da tente için rahatsız olduğunu ve geri çektiği olmalıdır. Rüzgar Yükleri Grafik


Saha kaçıp su için yeterli olup olmadığını Hafif yağmurlu kadar bir sorun olmayacaktır. Ancak, Tente ve şemsiye ağır yağmur veya kar korumak için beklenmemelidir. Ben otomatik olarak genişletmek ve geri tente gerektiğinde bir güneş ve rüzgar sensörü ile motorize seçeneğini de göz önüne öneririz.



güverte tenteler yağmurda kullanılabilir mi?
Tente perdenin önerilen minimum açı ile yüklü ise, tente kapağında su birikintileri yol açmaz su sürece orta yağmur ışık kullanımı güvenlidir. hemen güvenle kaçıp kapağında herhangi bir su sağlayan tente geri kapağında su birikintisi başlayan su görürseniz. Şiddetli yağmur ve kumaş üzerinde havuza su meydana gelebilir belki çerçeve ve kumaş zarar bir geri çekilebilir güverte tente yağmurda uzun sol asla gözetimsiz.



güneş ve rüzgar paket uzak Tente kapsayan oda içinden tente faaliyet mi?

Evet, uzaktan radyo kontrol ve uzaklıktadır 60 'a kadar adresinin tente iletişim kurmalıdır.

1 yorum:

  1. Raylı tente sistemleri sadece alüminyum ekstrüzyon profiller kullanılarak dizayn edilmiştir. Alüminyumların arasından taşıyıcı arabaları gezdirilmek suretiyle ileriye doğru, uzun mesafelere doğru kısa bir süre içinde otomatik olarak açılıp kapanma özelliğine sahip sistemlerdir.

    Raylı tente sistemlerinde tentelerin ortasının çökmesi sorunu görülebilmektedir. Bu sorunun aşılabilmesi için raylı tenteler alüminyum profillerle desteklenmekte ve sağlamlaştırmaktadır. Ayrıca eğer tente kullanıcıları isterlerse raylı tente sistemlerine spot ışıklar da ilave edilebilmektedir. Böylece kullanıcılar tente sistemlerine görsellik kazandırabilirler. Aynı zamanda da ışıklandırmasından yararlanabilirler.

    raylı tente sistemlerinde özel bir kumaş kullanılmaktadır. Bu kumaş teflon kaplamalıdır. Raylı tentelerde kullanılan kumaşlara aprili kumaşlar adı verilmektedir. Aprili kumaşlar su geçirmezdir ve suyu itme özellikleri vardır. Bu nitelikleri sayesinde dikiş yerlerinden bile su geçirmemiş olurlar. Aprili kumaşlar uzun yıllar boyunca solmazlar, güneşe karşı dayanıklıdırlar. Bu nedenle uzun süre boyunca canlılıklarını korurlar. raylı tente sistemleri teknelerde oldukça çok tercih edilen bir tente çeşididir. Bunun sebebi ise elbette su geçirmezlik özelliğidir. Dayanıklılığı sayesinde de teknelerin korunmasında önemli bir rol oynar. Dış mekan sahibi birçok birey de raylı tente sistemlerini tercih etmektedir. Sokaklarda birçok restaurant veya cafede raylı tente sistemlerine rastlayabiliriz. Özellikle kış aylarında yağışlardan nasibi alan birçok işletmeci hem müşterilerini memnun etmek, hem de oluşabilecek zarara engel olmak için raylı tente sistemlerini tercih etmektedir.

    YanıtlaSil