branda

branda
tente branda

28 Mayıs 2011 Cumartesi

tente kumaşları

Geleneksel kapı, pencere ve veranda tenteler ile birlikte, geri çekilebilir tenteler ve veranda iki düzine stilleri üzerinde sunuyor kompakt kubbe saçaklar duran gelen kapakları - ticari tenteler veya ev kullanımı için. Yat ve RV tenteler için bile - boyutlarda ve şekillerde çeşitli mükemmel bir mekan için mükemmel Tente bulmanıza olanak sağlar.
Kumaşlar

Geri çekilebilir Tente kumaşlar

en iyi Avrupalı ​​üreticiler tarafından üretilen bileşenlerden onun geri çekilebilir tenteleri, ve bizim seçim veya kalitesi maç kimse monte:

Konut ve ticari Tente uygulamaları için RV tenteler veya sundurma tenteler veranda tenteler kadar her şey için yaklaşık 30 farklı tente çerçeve stilleri.
Katılar, çizgili 400'den fazla kumaş ve UV ışınlarına dayanıklı (büyük tuval malzemeleri tente aksine) kalıplarının
Farklı uzaktan kumanda seçenekleri, tuş takımı, ve zamanlayıcılar
Çevresel sensörler Yedi farklı
Ticari tenteler için İpek ekran seçenekleri

1 yorum:

  1. Çadır ve Tente Sistemleri
    Bimini en temel tanımı, basit bir barınak. Tente temel amacı, güneş genellikle bakım almaktır. Brandalar böyle bir bez gibi malzemelerden yapılan, genellikle deri, naylon, keçe, kapsar. Bu malzemelerden yapılmış Çadır bağlı ve oldukça kolay taşınabilirlik. Tente kullanmadan önce, tente, güneşin yörüngesini göre ayarlamanız gerekir noktaları kullanabilirsiniz. Güneşin tam yüz tente kullanımı Eğer, ön panjur, tente kullanılmalıdır. Tente kumaşı çok önemli bir konudur. Tentenden solmaya en iyi şekilde, su geçirmez almak için, hava şartlarına dayanıklı kumaşlar tercih edilmelidir. Buna ek olarak, gölgelik kullanılan malzemeler paslanmaz çelikten yapılmış olmalıdır. Amacına göre çadır birçok çeşidi vardır. Balkon, teras ya da bahçe katlanır kol tenteler gibi bir yere, tente yaptırılmak tercih etmek istiyorsa, uygun olacaktır. Bu tenteler, İstenilen her ölçüde ve boyut imal edilebilir. Körüklü tente başka bir türü. Tente körüklü bir avantajı, güneşten gelen körükler, önleyebilmeleridir eli sayesinde. Bu tenteler, istenilen şekilde ayarlanabilir, bu özellik güneş kesmek için çok yararlı olabilir.raylı tente , Tente çadır gölgelik bir noktaya maksimum güvenen almak için biraz daha fazla bir türüdür. Bu çeşidinde gölgelik bir nokta özelliği ekleyerek aydınlatma sistemi etkindir. Bu tenteler genellikle çok bahçelerde kullanılır. Tente iki profil inşa ve ayak sistemi üzerinde tek taraflı tek taraflı çadır açılabiliyorsa, kurulu olduğu ve çift taraflı çadır açılabiliyorsa iki tarafın adını alır. Tekerlek sistemi Taşınabilirlik bu çadır ilavesi ile kolaylaştırılabilir. Buna ek olarak, açılış ve kapanış yerin türlü sabit olmak için kurulmuş bir çadır çadır. Bu sabit bir tente denir. Çeşitlerinin elle herhangi bir pop-up çadır açmak ve kapatmak için yeteneği var. Bulunan iş kontrol sistemleri, elektrikle çalışan ve raylı tente tente sistemleri.

    YanıtlaSil