branda

branda
tente branda

1 Haziran 2011 Çarşamba

Bahçe Tentesi

Bu ne bariz genellikle tam olarak takdir az gibi görünebilir, bu konulardan biridir. Tente ler hakkında birçok şey güneşte ve elemanları maruz kalma ile oldukça hızlı bir şekilde bozulacaktır malzemelerden yapılmış olmasıdır. Iyi, bahçe tenteler durumunda, biz sadece o bahçe ya da avluda diğer peyzajlı alanda kullanılacak olan başvuruyorsunuz. Şimdi, ya da ülkede yaşayan nerelisin nerede, bir 'bahçe alanı' olduğu konusunda farklı fikirlere sahip olabilir bağlı. Bazılarımız için, bahçe biz bitki veya sebze yetiştiriyor bir yerdir. O araya almak için ya da bir toplantı yeri olarak bir yer olarak hizmet edeceğini hayal etmek zor. Ancak bazıları için, işte bu tam olarak ne olduğunu. Açık oda veya denebilecek kadar bahçe odası, siz ve misafirleriniz için favori toplantı yeri haline gelecek böyle bir yerdir.



Ne Uzayın rahat hissedebilmesi için ihtiyaç gölge kullanımıdır. Bu ne bu tenteler teklif olarak gösterilebilir. Yine de, çoğunlukla tente kullanılacağını değil, tente belirli bir tip konuma başvuruyorsunuz, çünkü temel Tente özellikleri ve işlevleri hakkında başına bir tartışma burada çalışacak. Turistik bir nokta için, tenteler stilleri ve kumaşların çeşitli gelir. Ne bir kişi başka bir gölgelik olarak ifade eder, bir Tente çağırır. Gerçekten ne istediğinizi bildiğiniz gibi, sürece onlara diyoruz önemsiz olduğunu. Ve, ne istiyorsun sen istediğin zaman ve nerede ihtiyaç duyduğunuz size gölge sağlayacak bir şeydir. biz buralarda Patio Kapakları Place şeyleri görmek nasıl açısından gerçek bir bahçe alanı durumunda, en azından, bir tente gerçekten gerektiğinde bazı büyük güneşe maruz almak ve bitki ve sebze ya da 'yemek' üzerinden önlemeye yardımcı olabilir yoğun yaz güneşte çiçekler.

Bazıları için, dönem bahçe tente ve bahçe gölgelik eşanlamlıdır. Bunu kabul ediyordu. Ancak, bahçe kanopiler çoğunlukla bu 'kolay' veya 'pop-up' tarzı yapılar olarak görülüyor. Bu eser bir daha göze çarpmayan alanda geçici güneşten korunma için harika. bahsedildiği gibi, bu genellikle daha ucuz bir kumaş ya da daha az dayanıklı vinil veya polyester uzun süre dışarı kalırsa çabuk güneş düşer yapılır.

güzel bir gölgeli veranda veya bahçe, bu ucuz kanopiler biri için yaratmak isteyen varsa gitmek için önerilen bir yol değildir. O şey yapılar bu tür yanlış, bu sadece bir bahçe çardak veya pergola söylüyorlar görünümünü vermeyecektir olduğu değildir. Yine, bu bu kadar basit bir gölgelik oldukça iyi ihtiyaçlarınıza uygun olabilir, ilgi olmayabilir özel yapılardır. araştırma yapın ve ne istediğinizi geri çekilebilir veya motorlu stilleri gibi, daha resmi bir veranda Tente ler ise veya bu bahçe tenteleri bazıları daha fazla stil olup olmadığını belirler.

1 yorum:

  1. İstenmeyen hava şartlarından etkilenmeme konusunda hayatımıza büyük kolaylıklar getiren brandanın çevremizde en sık görünen alt ürünlerinden biri de hiç şüphesiz körüklü tentelerdir. Diğer tente türleri sadece cafe, restoran ,bahçe, havuz gibi sınırlı çeşitteki mekanlarda kullanılabilir olmasına rağmen körüklü tenteleri günümüzde hemen hemen her dükkanın, mağazanın, manavın önünde görebiliriz. Duyulan ihtiyacı karşılamanın yanı sıra fiyatıyla da diğerlerine oranla oldukça uygun.
    Grek uygulama gerekse çalışma imkanının yol açtığı kullanım özelliklerinden dolayı , en fazla 6 metre genişlik ve 120 cm öne eğime sahip olabilme özelliğiyle imal edilmektedir.
    Sabit tente, mafsallı ve raylı Tente Sistemleri çok daha farklı bir mekanizmaya sahiptir, körüklü tente; sahip olduğu ileri geri hareket körükleri, tentenin herhangi bir noktasına manuel bir müdahaleye ihtiyaç duyulmaksızın tentenin gölge sağladığı noktaları ihtiyaca göre uygulanabilir.
    Monte edileceği mekanın durumuna göre alüminyum ya da demir iskeletten imal edilen körüklü tentelerin branda bezindeki desen ve boyalar ise statik fırın boyadandır.
    Körüklü Tente Sistemleri açılıp kapanması, bir kol ya da sahip olduğu iskelete geçirilmiş bir ince halat sayesinde gerçekleşir. Tentenin aşağı doğru, kontrolsüz bir şekilde açılmaması kullanımında dikkat edilecek hususlardandır. Açılırken bu duruma dikkat edilmemesi demir, çelik ya da alüminyum kontruksiyona geçirilmiş olan brandanın yırtılmasına ya da erken salmasına sebep olur. Bu da brandanın kullanım ömrünü kısaltır.

    YanıtlaSil