branda

branda
tente branda

1 Haziran 2011 Çarşamba

Tente özelikleri

esneklik düzeyi ile birlikte tente bir çoğunlukla kabul edilmesi ve bu bir geri çekilebilir tente teslim sadece budur. Indespensible Mafsallı Tente seçenekleri ve özellikleri benzersiz bir dizi katkıda anda teknolojilerine yine de birkaç yıl şimdi için tamamen etrafında gelişmeler olmuştur. ve manuel / veya motorlu - yanı sıra bu iki kategori içinde, şu şekilde iyi bir anlaşma vardır: Bir örnek, bu noktada geri çekilebilir tenteler birincil alternatif bir çift mevcut olmasıdır. Örneğin, Sunsetter Tente geri çekilebilir tente kategorisi içinde seçim için tenteler bir dizi sunuyor. Onlar, mekanize geri çekilebilir tenteler konsantre ve 20 metre açıklıklı sağlamak - bu evlerin çoğunluğu için fazlasıyla yeterli olmuyor gerekir. ilgili projeksiyonları ile, bu 10 ft tamamen genişletilmiş an elde olabilir.

Tenteler genellikle iyi birçok amaç için bilinir. Onlar sadece bununla birlikte de önemli ölçüde enerji yeterliliği artırmak, ticari farkında yapıları ile birlikte her iki konut için daha fazla stil gibi classiness eklemeyin. Bu bileşenlerin kombinasyonu bir mülkiyet veya işletmenin güzelleştirmek için sevgili pazar sonrası aksesuarları tenteler biri haline getirmiştir. sabit ve geri çekilebilir: Tente, genellikle 2 gruba ayrılırlar. Geri çekilebilir tenteler en Evinizde kullanmak için eşsiz aksesuarlar yanı sıra istenilen sadece ilgili muhtemeldir. emlakçılar artı ev güzelleştirme analistleri ile uyumlu olarak, geri çekilebilir tenteler tenteler ve "Cadillac" dir. Onlar açılış artı gerektiğinde kapatma daha da fayda tarzı gibi classiness özelliği.

Geri çekilebilir tenteler genellikle elle gerçek adım artı derinlik kapak ait adapte ev sahibi teşvik kolları ile donatılmıştır. Onlar tente maddi süre gerginlik yaratmak için yaylı silah kullanır. Ince ayar ne düzeyde seni sevmek Tente yapabileceksiniz; tamamen de sadece kısmen uzun süreli olarak genişletilmiş olabilir. Geri çekilebilir tenteler ihtiyacınız olduğu kadar ya da belki küçük bir gölge olarak sunmak için kapasite sunar. Ayrıca elektronik olarak ayarlanabilir uygulanan geri çekilebilir tenteler sahip olabilir. Elektronik şişirilmiş geri çekilebilir tenteler durumda sadece elektrik prizine evin dışında temin edilebilir kullanım kapı dışarı amacıyla önerilen olmak olur.

2 yorum:

  1. Doğal yaşam, barınma malzemesi olarak kullanılan bir kamp çadırı. Geçmişte Kızılay çadır çadır denir kişisel kabul edilmek için kullanılan bir büyük ahşap kutup kullanılmıştır. Bu çadır ,branda taşımak için çok ağır ve kaldırılmıştır dolaşım zaman için büyük bir sorun yayınladı. Sonra alüminyum çubuk ve Çadırlar ortaya çıktı. Bu çadır günümüze kadar ulaşmıştır. Ama gelişen teknoloji artık kubbe kubbe çadırlar kullanılır denilen bugünkü fiberglas çubukların birleşmesi ile kurulmuştur. Bu hem hafif ve çadır kullanmak çok kolay.

    Kamp çadırları ikiye ayrılır. Bu tek katmanlı çadır. Buharlaşan su içinde Tek katlı su geçirmez çadır böylece rakipsiz tekrar yoğunlaşmıştır. Bu nedenle, çadır ıslanmalar. Bu nedenle, çift katmanlı çadır kampçıların daha tercih.

    Kendi çadır tasarımı göre çeşitli dalları ayrılmıştır. Bu üçgen çadır. Bu çadır dona karşı dayanıklı değildir ve bir üçgen profil içerir. Başında çadır ve barın diğer ucunda biri, iki yer almaktadır. Buna ek olarak, sekiz puanlık çadır yapıştırılmış olmalıdır. Üçgen çadır, tünel çadır daha gelişmiş durumda. U-şekilli bir tünelin her iki ucunda adından anlaşılacağı gibi iki adet fiber sopa vardır. Bu çubuklar, iç hacmi nedeniyle oldukça büyük. Bu çadır bazıları üç adet fiber sopa böylece güçlü rüzgarlara karşı daha fazla direnç. Bu, en az dört yere sabitleme olmalıdır kurmak için çadırlar. Başka tür bir kubbe çadır kubbe çadır. Çubuğunun üst kısmında bu çadır kutup kesişen iki parçadan oluşur. Geniş iç hacim. Girdilerin geniş bir yelpazede bir çadır türüdür. Bu çadırlarda rüzgar, esnek çubuklar kullanılır. Jeodezik kubbe kubbe çadır,branda , bir tür daha vardır denir. Bu çadır ilk aksine kullanılır, ve iki kutuplu fazla noktada kesişir. Bu çadır, çadırın rüzgar türlü en dirençli türüdür. Bir yerde bir sürü sopa yüklemek için gerek yoktur.

    YanıtlaSil
  2. İstenmeyen hava şartlarından etkilenmeme konusunda hayatımıza büyük kolaylıklar getiren brandanın çevremizde en sık görünen alt ürünlerinden biri de hiç şüphesiz körüklü tentelerdir. Diğer tente türleri sadece cafe, restoran ,bahçe, havuz gibi sınırlı çeşitteki mekanlarda kullanılabilir olmasına rağmen körüklü tenteleri günümüzde hemen hemen her dükkanın, mağazanın, manavın önünde görebiliriz. Duyulan ihtiyacı karşılamanın yanı sıra fiyatıyla da diğerlerine oranla oldukça uygun.
    Grek uygulama gerekse çalışma imkanının yol açtığı kullanım özelliklerinden dolayı , en fazla 6 metre genişlik ve 120 cm öne eğime sahip olabilme özelliğiyle imal edilmektedir.
    Sabit tente, mafsallı ve raylı Tente Sistemleri çok daha farklı bir mekanizmaya sahiptir, körüklü tente; sahip olduğu ileri geri hareket körükleri, tentenin herhangi bir noktasına manuel bir müdahaleye ihtiyaç duyulmaksızın tentenin gölge sağladığı noktaları ihtiyaca göre uygulanabilir.
    Monte edileceği mekanın durumuna göre alüminyum ya da demir iskeletten imal edilen körüklü tentelerin branda bezindeki desen ve boyalar ise statik fırın boyadandır.
    Körüklü Tente Sistemleri açılıp kapanması, bir kol ya da sahip olduğu iskelete geçirilmiş bir ince halat sayesinde gerçekleşir. Tentenin aşağı doğru, kontrolsüz bir şekilde açılmaması kullanımında dikkat edilecek hususlardandır. Açılırken bu duruma dikkat edilmemesi demir, çelik ya da alüminyum kontruksiyona geçirilmiş olan brandanın yırtılmasına ya da erken salmasına sebep olur. Bu da brandanın kullanım ömrünü kısaltır.

    YanıtlaSil