branda

branda
tente branda

11 Haziran 2011 Cumartesi

branda

Bu branda ana işlevi dışında elementlerden eve gölge sağlamak veya bir radikal unsurları olarak çağrı olabilir. sert unsurları Bu tür gerçekten eve zarar verir ve sadece bu gölge ya da diğer sert elementlerden koruma sağlamak üzere tasarlanmış bu amaç içindir. Bu da güneşin zararlı ışınlarından gölge sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Bu ışınlar genellikle çok zararlıdır. Güneşin güçlü ultraviyole ışını var. Tüm bu ışınlar gerçekten çok zararlıdır. Böylece branda ler bu tür güneş gölge sağlamak için sadece yapılmıştır. Yaz sezonu boyunca güneş ve aşırı ısınıyor onları orada çok gerekli ve gölge sağlamak için ultraviyole ışınlarından korumak olmuştur. Now3 hemen hemen her evde kullanılmaya başlanmıştır. güneş değil sadece, aynı zamanda yağmur sezonunda da çok yararlıdır. Şiddetli yağmur hasar getting ev koruyabilirsiniz.

Tuval branda ler konut amaçlar için de hem ticari amaçlar için kullanılabilir. Bu iki amaç için bu çok yararlı. Bu branda ler de renk ve stil farklı gölge bulunabilir. Stil ve rengi gerçekten çok güzel. Bu dekorasyon ev kullanılan aracın bir türüdür. Ev çok güzel, bu tür ' branda ler ile görünüyor. Bu odanın güzelleştirmeye yardımcı olur. Oda branda ler bu tür gerçekten mükemmel görünüyor. Bu yüzden ev aletleri kategorisinde dahil edilebilir.

branda ler Bu tür ayrıca tüm hava amaç için kullanılabilir. Ama bu şimdiki zamanlarda geçersiz hale gelmiştir. Bugün şirketler farklı tonları ve gerçekten çok tüm hava amaç için uygun olan ve aynı zamanda çok güzel bununla görünüyor branda ler farklı renklerde hazırlanıyor. Bu branda ler pencere, geçit ya da bu tür başka yerlerde ayarlanabilir. Bu günümüze artış alıyorsanız kullanır. Hava koruması branda ler artık çok talep ediyor.

Her zaman kaliteli branda satın alın .Hemen hemen her evde kullanılmaya başlanmıştır. güneş değil sadece, aynı zamanda yağmur sezonunda da çok yararlıdır. Şiddetli yağmur hasar getting ev koruyabilirsiniz.

1 yorum:

  1. branda su geçirmeyen, kalın bez anlamına gelmektedir. Brandanın kullanım alanı oldukça fazladır. Bunun sebebi hem kaliteli hem de ucuz olmasıdır. Reklam sektöründe branda oldukça çok kullanılmaktadır. Dijital baskı sektöründe afiş ve tabela olarak yer almaktadır. Reklamcılık dalında müşterilere maliyeti en az olan alan reklam afişleridir. Bu yüzden birçok insan kampanyalarını, indirimlerini, ilanlarını brandadan yapılan afişler kullanarak insanlara yaymaya çalışmaktadır. brandadan yapılmış reklam afişlerini en çok benzin istasyonlarında, inşaat firmalarında ve mağazalarda görmekteyiz.

    Benzin istasyonlarında kullanılmakta olan brandaların, kuş gözü adı verilen alüminyum halkaların brandanın köşesine takılarak buradan ip geçirilmesi suretiyle montajı yapılmaktadır. Mağaza ve restaurantlarda da bu yöntem uygulanmaktadır. Ayrıca rüzgara karşı önlem olarak da ekstradan sağlamlaştırma işlemleri de uygulanabilmektedir. İnşaat sektöründe tanıtım amaçlı kullanılan brandaların montajı ise biraz daha farklıdır. Buralarda kullanılan brandalar çok büyüktür ve bu yüzden çok sağlam olmaları gerekmektedir. Bunun için kopması çok zor olan bir ürün brandanın üzerine dikilmektedir. Ayrıca brandanın tüm kenarlarına birer metrelik aralıklarla kolon halkalar dikildikten sonra montajı yapılır. Böylelikle brandanın sağlamlığı garanti altına alınmış olur. Tüm bunların dışında brandaların daha da sağlamlaştırılması için üzerine üçgen şeklinde ya da yuvarlaklar şeklinde hava delikleri açılabilir. Ayrıca dayanıklı kamp çadırlarında, büyük odalar şeklindeki çadırlarda ve dev eğlence çadırlarında da sağlam ve kaliteli brandalar kullanılmaktadır.

    YanıtlaSil